Wie we zijn

Nexu is een dynamische IT onderneming die zich ent op een goede klantenrelatie.

De geschiedenis van Nexu

Nexu is opgericht in 2012 met als doel bedrijven te ondersteunen en te laten groeien op gebied van IT.

Voor ons is IT  een zeer belangrijk element in de bedrijfsvoering van elke onderneming.  IT ondersteunt verschillende niveau’s binnen een onderneming zoals productieprocessen, logistiek, communicatie tussen de verschillende bedrijfsafdelingen, toegang tot alle bedrijfsinformatie, dataveiligheid,…

Success is a science, if you have the conditions, you get the results

Oscar Wilde

Nexu is geboren vanuit de filosofie dat er met de juiste dingen op de juiste plaats mooie resultaten geboekt kunnen worden.

“Success” is voor ons heel belangrijk. We hebben het hier niet alleen over ons eigen succes, maar vooral over het succes dat onze klanten genieten. Wanneer wij er voor kunnen zorgen dat onze klanten efficiënt, effectief en en vlot kunnen beschikken over hun IT omgeving dan noemen wij dit een “succes”. De tevredenheid van de klant is uiteindelijk ook gewoon waar het om draait, en het zijn onze technische capaciteiten die daarvoor zorgen.

“Science” of wetenschap. We gaan er van uit dat één plus één gelijk is aan twee. Niet meer, niet minder. Om onze bovenstaande boodschap te bereiken zijn er bepaalde ingrediënten nodig. Nexu is het kleefmiddel tussen u en uw IT.

“Conditions” of voorwaarden zijn waar Nexu voor zorgt. Nexu gaat uit van enkele belangrijke zaken die nodig zijn om onze doelstellingen te bereiken. We kunnen u een hele lijst geven van de zaken die nodig zijn maar we geven u diegene die voor ons het allerbelangrijkste zijn. WYSIWYG is duidelijk, What You See Is What You Get, wij gaan voor een no-nonsense aanpak. Alleen het bruikbare resultaat is wat telt, al de rest is van geen belang voor u als klant. Onze kennis zorgt voor de juiste input, anders had u ons niet nodig. Wij zorgen dat we steeds mee zijn met de recentste goede trends in IT. Efficiëntie is dan weer het makkelijkst uit te drukken, dit drukken we uit in geld. Het minder geld uw IT kost, of hoe meer geld uw IT oplevert, hoe beter het resultaat. Maar waar het vaak om draait en IT en wat vaak wordt vergeten is samenwerking. Hier differentieert Nexu zich sterk van andere spelers. Wij praten met onze klanten, dit is de enige manier om te weten wat er nu echt nodig is.

“Results” of resultaat. Dit spreekt voor zich, als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

De technisch onderscheidende capaciteiten van IT leidt tot een betere dienstverlening aan uw klant en een sterker aanbod, hiermee kan u zich onderscheiden van de concurrentie. IT is niet louter een hulpmiddel, het in deze tijd een vitaal orgaan binnen ondernemingen.

Nexu vindt dan ook hierin zijn oorsprong:

  • Een eerste uitgangspunt daarbij is het verzekeren van de bedrijfscontinuïteit. Zoals IT een strategische tool is geworden, cruciaal voor de dagdagelijkse bedrijfsvoering, moet de beschikbaarheid ervan krachtig verzekerd zijn.
  • Een tweede vereiste is dat interne IT resources maximaal moeten bijdragen tot de bedrijfsdoelstellingen, tot de differentiatie en dus uiteindelijk tot de competitiviteit en de bottom-line uw de business.
  • In een wereld van snelle technologische veranderingen steeds meer flexibiliteit in de IT worden ingebouwd. Nieuwe dienstverlening, nieuwe mogelijkheden en applicaties moeten door de IT-omgeving naadloos kunnen worden ondersteund, zowel vandaag als morgen.
  • Tot slot is communicatie is van levensbelang. Een goede afstemming van de noodzaken van de klant met ons zorgt voor het beste resultaat. Dit wordt in de IT wereld vaak vergeten. We gaan er dan ook van uit dat praten werkt.

Kortom, een goede samenwerking waarbij wij voorzien in een performante IT-omgeving en know-how geeft het beste resultaat voor u als klant.

Gebeten door IT?

Nexu is op zoek naar gedreven personen met een passie voor IT. Kom terecht in een wereld van constante evolutie binnen een dynamische en toffe omgeving. Contacteer ons gerust voor meer informatie.