IT-as-a-service

Het model waar u als klant zowel zeker bent van de kosten als van een performante IT structuur.

Nexu, IT dienstverlener voor kleine en grote organisaties.

Waarom zou u uw IT-infrastructuur moeten bezitten, als u voor een fractie van de investering kunt genieten van de state of the art oplossingen en toestellen van Nexu?

Bij Nexu geloven we sterk in het IT-as-a-service concept. Wij ontzorgen u op alle vlakken. We zorgen voor een vlot werkende infrastructuur, systemen die op maat van uw bedrijf zijn afgestemd en een 24/7 service. Wij zorgen voor een helder uitgetekend totaalplan, waarna u zich volledig kunt focussen op het ondernemen en wij de kopzorgen van u overnemen op het vlak van IT. Dit allemaal zit vervat in een zeer aantrekkelijke abonnementsprijs. Een kristalheldere overeenkomst zonder verborgen addertjes. Niet alleen onze werking is transparant, onze formules zijn dat ook. Zo geniet u van flexibiliteit en kunnen nieuwe technologieën razendsnel uitgerold worden. Daarmee neemt u ongetwijfeld voorsprong op de concurrentie.

 

U kiest zelf hoe ver u wil gaan in het uitbesteden van uw IT. Dit kan gaan om zowel hard- als software. Maar net zo goed besteed u slecht enkele deeltaken uit, omdat u zich daar comfortabeler bij voelt. Wij brengen samen met u de mogelijkheden van IT-as-a-service in kaart, waarna u zelf de knopen doorhakt. Zo wordt uw IT geen kost, maar een troef bij het runnen van uw business.

Van het uitbesteden van uw helpdesk tot het leasen van uw hard-en software, reken maar op Nexu. Niet alleen worden uw IT-uitgaven voorspelbaar, u geniet ook van de meest performante ondersteuning op de markt.

Meer weten over IT-as-a-service?

Wenst u meer info of wil u meer weten hoe deze oplossing in praktijk werkt? Met plezier tonen we u enkele referenties en we vertellen we er u alles over. Contacteer ons en ongetwijfeld kunnen we u ook overtuigen van de meerwaarde van IT-as-a-service. Heel wat bedrijven hebben al gekozen voor deze aanpak en er komen er steeds meer bij.